Разсекретиха серийния B-Max

Main February 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2780 views | no comments

Ford пусна първата официална снимка и кратка информация за новия си модел B-Max. Публичният му дебют ще се състои на автомобилния салон в Женева в началото на март.
Моделът е изграден на платформата на Fiesta и е с необичайна конструкция на задната част на каросерията си – плъзгащи се врати при липсваща централна колона, както беше в едноименната концепция, демонстрирана година по-рано на швейцарското изложение. Според оскъдната предварителна информация на производителите липсата на централни колони не накърнява твърдостта на каросерията, тъй като самите те са вградени в конструкцията на вратата.
B-Max ще е истински рекордьор в сегмента си по отношение на обема на багажника. Двигателят е 1,0-литров бензинов с турбокомпресор EcoBoost с няколко версии на мощността. На пазара ще излезе и дизелова гама Duratorq.
Европейските продажби на новия модел започват още от тази година, засега цените не са обявени.

 
Keywords:   fiesta, ford
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...